Політика конфіденційності

Компанія “Oximed” дотримується найжорсткіших правил у збереженні конфіденційності інформації особистого характеру, якою ви ділитеся з нами. Ми також вважаємо, що важливою є інформація про передбачуване використання персональних даних.

Сфера дії політики компанії

Дана політика компанії “Oximed” в області конфіденційності діє щодо всіх персональних даних клієнтів, зібраних або використовуваних інтернет-магазином.

Адміністрація з відповідальністю ставиться до конфіденційної інформації будь-якої особи, яка відвідала веб-сайт https://oxi-med.com.ua/. відвідуючи даний сайт, Користувач дає згоду на збір та використання анонімної інформації про Користувача відповідно до положень Закону України «Про захист персональних даних». А також, відвідуючи даний веб-сайт Користувач дає згоду, на те, що Адміністрація “Oximed” може збирати, використовувати, передавати, обробляти інформацію, пов’язану з Користувачем з метою надання відповідних послуг.

Ці дані включають інформацію, що міститься на веб-сайті для комерційного використання.

Для чого ведеться збір персональних даних

Надані персональні дані дозволять нам проводити маркетингові дослідження, допомагаючи в розробці кращого сервісу, поліпшити обслуговування.

Файли “cookies”

При роботі з нашим веб-сайтом на вашому комп’ютері зберігаються файли “cookie” для розпізнання вашого комп’ютер при наступному відвідуванні. Якщо ви не хочете отримувати файли “cookie” на свій комп’ютер, внесіть зміни в Налаштування Браузера. При відвідуванні Вами нашого веб-сайту, ми дозволяємо збирати і зберігати якісь анонімні дані про комп’ютер користувача. Ми використовуємо дану інформацію для визначення трафіку відвідування нашого веб-сайту і метою якого є аналіз і оптимізація рекламних компаній. Після закінчення деякого часу дані записані в файли “cookie” видаляється.

Якщо ви залишаєте коментар на нашому веб-сайті, ви можете включити збереження вашого імені, адреси email і веб-сайту в “cookie”. Це робиться для вашої зручності, щоб не заповнювати дані знову при повторному коментуванні. Ці “cookie” можуть зберігатися протягом одного року.

При вході в обліковий запис ми також встановлюємо кілька “cookie” з даними входу і настройками екрану. “Cookie” входу зберігаються протягом двох днів, “cookie” з настройками екрану – рік. Якщо ви виберете можливість “Запам’ятати мене”, дані про вхід будуть зберігатися протягом двох тижнів. При виході з облікового запису “cookie” входу будуть видалені.

Коментарі

Якщо Відвідувач залишає коментар на сайті, ми збираємо дані зазначені у формі коментаря, а також IP адреса відвідувача і дані user-agent браузера з метою визначення спаму.

Анонімізований рядок створювана з вашої адреси email (“хеш”) може надаватися сервісу Gravatar, щоб визначити чи використовуєте ви його. Політика конфіденційності Gravatar доступна тут: https://automattic.com/privacy/ . Після схвалення коментаря ваше зображення профілю буде видимим публічно в контексті вашого коментаря.

Захист наданої вами інформації

Ми усвідомлюємо відповідальність щодо захисту довіреної нам інформації. Тому в своїй роботі ми використовуємо тільки Перевірені сервіси і технології збору і зберігання даних.